نگاهتیو

دیدنی ها و آموختنی های هنر های تصویری

نگاهتیو

دیدنی ها و آموختنی های هنر های تصویری

۴ مطلب در اسفند ۱۳۹۲ ثبت شده است


سلام !
بحث شکل ظاهری فیلمنامه فصل سیزدهم کتاب سیدفیلد می باشد؛ اما به دلیل اینکه می خواهیم شروع به نوشتن ایده ها و سناریوهامون بکنیم به نظرم اومد همین ابتدای کار آموزش این بخش رو بنویسم تا همگی در شکل های واحد و به سبک رسمی در سینمای دنیا و ایران شروع به نوشتن سناریو بکنیم.
انشاالله که مفید باشه و به زودی همه ازش استفاده کنیم!!!



 

-  فیلمنامه ها شکل خاصی دارند که اگر آن شکل نادیده گرفته شود، قابلیت به تصویر کشیده شدن را نخواهد داشت.

هیستوگرام


اگر عکاس باشید یا فیلمبردار فرقی نمیکند ! مهمترین موضوع در ثبت تصاویر نور است و هیستوگرام ، این نمودار کارآمد و دوست داشتنی ، تمام چیزی ست که ما در اختیار داریم تا میزان نور دهی را تشخیص دهیم و انصافا هم هیستوگرام همه ی مشکل ما را برطرف میکند . این خیلی مهم است که به عنوان یک حرفه ای ، از هیستوگرام استفاده کنید و به آن مسلط باشید . من قصد دارم آموزشی کوتاه در این باره برایتان ارائه کنم .

 

 سلام بر همگی!

writer1

قصد دارم در سلسله مباحثی در مورد نویسندگی و فیلمنامه نویسی یادداشت هایی در وبلاگ قرار بدم انشاالله و با کمک خداوند متعال.

سری اول از مطالب کارگاه نویسندگی مربوط می شود به مراحل گام به گام فیلمنامه نویسی؛ که برگرفته از کتاب " مبانی فیلم نامه نویسی" نوشته "سید فیلد" ، می باشد.

این کتاب یکی از بهترین منابع آموزش فیلم نامه نویسی در دنیا و ایران می باشد و نویسنده آن هم جزو نویسندگان هالیوود و از سرشناسان فیلم نامه نویسی در آمریکا است.

نکته ای که قبل از شروع قسمت اول از این مجموعه باید عرض کنم :

مطالبی که بنده می نویسم بصورت خلاصه و نکات کلیدی هستند؛ بنابر این در صورت نیاز به مطالعه بیشتر به اصل کتاب مراجعه کنید تا بصورت تفصیلی و مثال های متعدد موضوع مربوطه را بخوانید.

در پایان بعضی قسمت ها تمارینی قرار داده میشه که میتونه برای پیشرفت و ایده پردازی کمک کنه؛ اگر باهم تمارین رو انجام بدیم نتایج خوبی خواهد داشت.

انشاالله این سری مطالب مفید و لذت بخش باشه براتون؛ از نظرات و پیشنهاداتتون بسیار استقبال می کنم.

باسمه تعالی

نقد فیلم "جاذبه"

سال انتشار: 2013

کارگردان: آلفونسو کوارون

بازیگران: ساندرا بولاک، جورج کلونی


نقد فیلم جاذبه

 

"باید دل کندن را یاد بگیری"

شاید بتوان "جاذبه" را به چشم یک استعاره از زندگی انسان و فراز و فرود های آن توصیف کرد. جاذبه از آن دسته فیلم هایی است که در زمینه جلوه های ویژه یک اثر منحصر به فرد به شمار می آید ولی این موضوع به این معنی نیست که تمام بار فیلم بر دوش جلوه های ویژه آن می باشد. آن چیز که بیش از فناوری های پیش رفته در زمینه جلوه های ویژه نظر شما را جلب می کند داستان فیلم و مفاهیم نهفته در آن است. ثمره کنار هم قرار گرفتن یک داستان قوی و قالبی بدون نقص و پر از جاذبه های بصری اثری است که تحسین اکثر منتقدین سینما را بر انگیخته است. در این نوشته قصد دارم تا فیلم "جاذبه" بیشتر از منظر داستانی و عناصر آن مورد بررسی قرار دهم.